• Zakelijke Internet Diensten

    Anno 2003 uw betrouwbare zakelijke internet partner.

  • "Our business is hosting yours"

    Van een simpele website tot een complexe private cloud.

facebook twitter LinkedIn
Pagina delen via

Over Spango Internet

Spango Internet B.V. is al meer dan 10 jaar (anno 2003) een snelgroeiend, dynamisch bedrijf dat zich richt op kwaliteit en service. Spango Internet is een hostingprovider die zich voornamelijk richt op de zakelijke markt en voorziet haar klanten graag van totaaloplossingen voor hosting van bedrijfskritische diensten en kantooroutsourcing.

Als ISP (Internet Service Provider) is Spango Internet gespecialiseerd in VMware Cloud Hosting, VMware Private Clouds en Cloud Hosting in het algemeen. Verder bieden wij Hosted Exchange, Hosted Sharepoint en Hosted Desktops en hiermee is het bedrijf één van de meest servicegerichte ISP dienstverleners op de Nederlandse markt. Sinds de oprichting in 2003 is Spango Internet gestaag gegroeid en heeft ons bedrijf inmiddels duizenden tevreden zakelijke relaties.

De klantenkring van Spango Internet is zeer divers en omvat naast grote partijen als multinationals, beursgenoteerde bedrijven, overheidsinstellingen, wederverkopers, ook diverse midden- en kleinbedrijven. Spango Internet verzorgt en monitort zeer hoogwaardige en belangrijke kritische bedrijfsprocessen en internetdiensten.

Wij wenden onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis graag aan om uw internetactiviteiten tot een gegarandeerd succes te maken. Omdat Spango Internet zelf over eigen suites, kabinetten en netwerkapparatuur beschikt en alle benodigde kennis zelf in huis heeft, zijn wij minimaal afhankelijk van derden, waardoor een goede betrouwbare kwaliteit en service kan worden gewaarborgd.

Ons team bestaat uit ervaren mensen, die u graag adviseren over de juiste internetoplossingen voor uw bedrijf. Onze slogan is dan ook niet voor niets:

“Our Business is Hosting Yours”