• Te verwachten: professioneel advies

  Spango Internet is uw professionele cloud partner.

 • Onze netwerken zijn redundant

  Alleen zo kunnen wij de beste uptime garanderen.

facebook twitter LinkedIn
Pagina delen via

R1Soft Remote Back-up

“R1Soft, snelle, I/O efficiente, incremental remote back-ups met de mogelijkheid tot bare-metal-restore én het terugzetten van individuele bestanden uit remote back-ups.”

R1Soft als back-up software

De remote back-up dienst van Spango Internet en R1Soft levert een professionele, maar vooral veilige manier van back-uppen. Zorgen om back-ups zijn verleden tijd.

Heeft u Dedicated Servers, Virtual Machines, colocatie of rackspace bij Spango Internet dan kunt u bij ons (remote) back-up ruimte inkopen; uw apparatuur zal worden aangesloten op een separaat 1 GB/s back-up netwerk welke in verbinding staat met een van onze back-up clusters. Wij zullen een back-up agent op uw apparatuur installeren en deze in verbinding brengen met ons back-up cluster. U kunt zelf kiezen met welke regelmaat u de back-up uitvoert en hoe lang u deze bewaart.

Natuurlijk kunt u vanaf externe locaties en datacentra ook gebruik maken van onze Remote Back-up dienst!

R1Soft Hosting PartnerR1Soft Back-up Software

Spango Internet is een officiële Hosting Partner van R1Soft! Er zijn door ons honderden servers uitgerust met R1Soft. Onze ervaring met bare-metal-restores en R1Soft, is dat de remote back-up dienst perfect werkt! Deze software doet wat het moet doen!Wat zijn de kenmerken van

R1Soft CDP Back-up Software?

 • Zeer snelle incremental en/of volledige back-ups en I/O efficient
 • Mogelijkheid tot bare-metal-restore bij volledige servercrash
 • Webinterface voor het terug zetten van bestanden en beheer
 • Compressie van back-up bestanden om zo min mogelijk storage te gebruiken
 • Integreert volledige met cPanel, Direct Admin en Plesk
 • Werkt op Linux, MySQL, Windows, MSSQL
 • Uw back-ups on- en offsite opgeslagen

 

R1Soft Remote Back-up I/O load reductie

Zoals zichtbaar in de onderstaande afbeelding is de I/O load van het maken van Remote back-ups drastisch lager dan bij de traditionele manier van back-uppen.
R1Soft Back-up Software IO load

“R1Soft, snelle, I/O efficiente, incremental remote back-ups met de mogelijkheid tot bare-metal-restore én het terugzetten van individuele bestanden uit remote back-ups, ook onder uw eigen beheer te gebruiken.”

R1Soft ook in eigen beheer op uw locatie

Heeft u eigen dedicated servers, virtual machines, colocatie of rackspace ook dan kunt u bij ons (remote) back-up software inkopen. U heeft de mogelijkheid om de hoofd R1Soft Server server op eigen appartatuur en storage te installeren en de R1Soft Software op uw eigen machines te installeren. De software kan dan met direct met uw eigen R1Soft hoofd server communiceren. Zo houdt u volledige controle over uw eigen apparatuur en back-ups. De R1Soft hoofd server kan u kosteloos gebruiken, wij rekenen alleen een bedrag voor R1Soft licenties.

Wilt u de beste back-up software maar zelf de controle houden, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.