• "Our business is hosting yours"

    Van een simpele website tot een complexe private cloud.

  • Onze netwerken zijn redundant

    Alleen zo kunnen wij de beste uptime garanderen.

facebook twitter LinkedIn
Pagina delen via

Dedicated Servers

“De beste kwaliteit dedicated servers tegen een scherpe prijs, geheel naar uw wensen aangepast!”

Dedicated Servers

Dedicated Servers worden gebruikt voor allerlei webomgevingen; hierbij kunt u denken aan websites, terminalservers, databaseservers, het draaien van een online applicatie waar veel rekenkracht voor nodig is, websites en allerlei andere applicaties. Het is mogelijk om een netwerk van Dedicated Servers op te zetten, ook wel Dedicated Server Platform. De verschillende Dedicated Servers worden dan ingedeeld in rollen zoals; webserver, databaseserver, fileserver, firewall, etc.. Dergelijke Dedicated Server Platforms kunnen veel gebruikers afhandelen en garanderen dan ook een hoge uptime en snelle laad- en responsetijd. Wij informeren u graag over de opties. Mocht u Dedicated Server Platforms willen gaan opzetten voor bedrijfskritische applicaties, kijk dan eens naar onze VMware Enterprise Plus Private Cloud oplossingen.

Dedicated Blade Servers

Dedicated Blade Servers

Dedicated Blade Servers zijn ook gewoon Dedicated Servers, met het verschil dat de bladeserver in een bladechassis wordt geplaatst. Dit bladechassis is uitrust met redundant switches, redundant voeding (A en B feeds 6 voedingen), redundant backplane en multi-redundant koeling (9 fans). Voor losse Dedicated Servers raden wij dan ook Dedicated Blade servers aan, om een hogere uptime en minder kans op "single-point-of-failure" te realiseren.

Onze accountmanagers staan voor u klaar om voor uw situatie en wensen een hoogwaardige en goed onderbouwde Dedicated Server oplossing samen te stellen.

"Laat u verrassen door onze dedicated server oplossingen, de beste hardware en service tegen zeer vriendelijke prijzen."

Uw Dedicated Server beheerd

Wij bieden de mogelijkheid om uw Linux- of Windowsservers te beheren, hierbij monitoren wij uw server op allerlei onderdelen (OS, opslag, connectiviteit) en ondernemen actie als dit nodig is. Daarbij houden wij het OS bij met updates en nieuwe releases.

Windows Servers

Het is mogelijk uw Windows server(s) door ons te laten beheren, tevens kunnen wij eventueel uw MSSQL databases en (op verzoek) andere applicaties monitoren en onderhouden. Standaard beheren wij het OS en de updates hiervan en monitoren wij het OS (schijfruimte, processordruk, geheugen gebruik en I/O) en connectiviteit op het interne en/of externe netwerk.

Linux Servers

Het is mogelijk uw Linux server(s) door ons te laten beheren, tevens kunnen wij eventueel uw MYSQL databases en op verzoek andere applicaties (PHP, etc) ook monitoren en onderhouden. Standaard beheren wij het OS en de updates daarvan en monitoren wij het OS (schijfruimte, processordruk, geheugen gebruik en I/O) en connectiviteit op het interne en/of externe netwerk. Tevens bestaat de mogelijkheid, bij het gebruik van een controle paneel als cPanel of Direct Admin, dit volledig door ons te laten beheren.

R1Soft Remote Back-upR1 Soft Hosting Partner

U heeft waarschijnlijk ook de wens de data van uw server(s) veilig te stellen. Uiteraard heeft Spango hiervoor de juiste oplossing, namelijk R1Soft. R1Soft is een product dat incremental back-ups maakt van uw gehele dedicated server maakt. U kunt individuele bestanden herstellen, maar ook een bare-metal-restore doen van een gehele server. Er wordt altijd een R1Soft-agent op uw server geïnstalleerd welke via een separaat intern netwerk met onze R1Soft servers communceert.

Beheerde Firewalls

Wij kunnen u verschillende mogelijkheden bieden op het gebied van firewalls en deze uiteraard voor u te beheren. Over het algemeen doen wij dit met virtuele firewalls in de vorm van virtual appliences. Vraag naar de mogelijkheden.

Service Level Agreement (SLA)

Indien u behoefte heeft aan uitgebreide ondersteuning van onze technische mensen en wilt u dat onze systeembeheerders dag en nacht voor u klaar staan, dan kunt u een Service Level Agreement (SLA) met ons aangaan. We spreken een SLA met u af, waarin reactietijd, mogelijke oplostijd en compensatie bij niet goed nakomen van de SLA in staan beschreven. Wij zullen conform deze SLA elk probleem wat ontstaat in overleg met u oplossen.

Onze dedicated servers zijn afgestemd op de behoefte van bedrijven met volledig op maat gesneden oplossingen. U kunt uiteraard kiezen voor een dedicated server zonder verdere ondersteuning van onze technische mensen, u kunt ons altijd om advies vragen om een op maat gemaakte SLA op te stellen.

Maatwerk oplossing

Binnen Spango Internet heeft u de mogelijkheid om een compleet eigen infrastructuur in te richten. Neem het heft in eigen handen of vraag onze verkoopafdeling om hulp. Selecteer naar uw wens de effectiefste servers, extra hardware zoals een firewall, load balancer, switch en SLA pakket. Wij zorgen  voor de configuratie en het plaatsen van de gekozen infrastructuur in een van onze state-of-the-art data centers.

In de afgelopen 10 jaar hebben we een grote hoeveelheid verschillende configuraties voor klanten opgezet. Van een eenvoudige dedicated server welke gebruiksklaar aan de klant wordt opgeleverd tot complexe clusters met veel rekenkracht en een eenvoudig uit te breiden infrastructuur.

Geen uitdaging is te groot, vertel ons wat u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat u de server, servers of een compleet platform binnen enkele dagen gebruiksklaar opgeleverd krijgt. Uiteraard kunnen wij u ook een kale server leveren waarop u zelf op technisch/root niveau aan de slag kan gaan.