• Te verwachten: professioneel advies

    Spango Internet is uw professionele cloud partner.

  • Diverse whitelabel diensten

    Geef uw business een boost met onze whitelabel reseller diensten.

facebook twitter LinkedIn
Pagina delen via

Datacentra Gyrocenter en Databarn

Datacentra Gyrocenter

"GYRO Center gebruikt uitsluitend energie die afkomstig is van windmolenparken en voldoet aan de EUE norm voor 2011. Kies voor een datacenter waarin u een bijdrage levert aan een energie-verantwoorde omgeving voor uw IT-infrastructuur."

Onze diensten worden geleverd vanuit een eigen vloer in het Gyrocenter DC II. Een hypermodern, in 2010 opgeleverd datacenter met voldoende groeipotentieel. Vanzelfsprekend is het centrum goed beveiligd tegen inbraak, stroomuitval en brand. Een zogenaamd Building Management System (BMS) is daarnaast verantwoordelijk voor de monitoring van temperatuur, luchtvochtigheid en stroomtoevoer. Het datacenter is daarnaast een van de eerste datacentra in Europa die een Energy Usage Effectiveness (EUE) norm heeft. Dit betekent dat het centrum aan zeer strenge milieu eisen voldoet. Spango Internet B.V. draagt hier extra aan bij door op haar datavloer gebruik te maken van 30-50% efficiëntere koeling op basis van Cooling Alleys.

Datacentra Gyrocenter en Databarn

Beveiliging

Het Gyrocenter wordt 24 uur per dag bewaakt door middel van een CCTV (Closed Circuit Television), wat alles en iedereen registreert in en om het datacenter.

Noodstroomvoorzieningen (UPS)

Het Gyrocenter is uitgerust met een tweetal UPS (Uninterruptible Power Supply) systemen, deze UPS systemen voorzien het datacenter van stroom bij een uitval van de netspanning; dus in eerste instantie wordt het datacenter voorzien van noodstroom door accu's. In de tussentijd worden de 3 dieselgeneratoren gestart, die het Gyrocenter 48 uur van stroom kunnen voorzien. Zowel het netwerk als de stroom voorziening zijn redundant uitgevoerd om onverhoopte verstoringen adequaat het hoofd te kunnen bieden.

Datacentra Gyrocenter en Databarn

Air-conditioning (Klimaatbeheersing)

De airconditioning, beter klimaatbeheersing te noemen, houdt de tempratuur van de datavloer op een constante temperatuur van 21°C met een marge van 2°C. Tevens wordt de luchtvochtigheid gereguleerd; die wordt tussen de 10% en 50% gehouden. De klimaatbeheersing draagt bij aan een langere levensduur van uw en onze apparatuur.

Toegang tot het Gyrocenter

U heeft bij Spango Internet B.V. 24 uur per dag toegang tot het Gyrocenter; u kunt zich aanmelden in ons CRM-systeem. Het aanmelden is zonder telefonische tussenkomst en kan zelfs met uw smartphone als u onderweg bent.

Beveiliging en snelle toegang tot uw apparatuur vormen een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Onze on-site mederwerkers staan 24/7 voor u klaar om niet alleen snel toegang te verlenen maar ook u op afstand van dienst te kunnen zijn.

Switch DC (secundair)

"Switch Datacenters is een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige netwerk-neutrale datacenters."

Met uiterst moderne faciliteiten, een ruime hoeveelheid beveiligde computerruimtes, redundante cable-entry-rooms, energiebesparende technieken, 24x7 NOC services, flexibele kantoorruimte, uitgebreide klantfaciliteiten en ons netwerk neutraal beleid onderscheiden wij ons van conventionele datacenters.

Switch Datacenters voert een Carrier neutraal beleid en beschikt backbone Carriers en een directe koppeling met de NL-IX en de Amsterdam Internet Exchange. Het aansluiten van een nieuw Carriernetwerk kan doorgaans eenvoudig door de aanwezigheid van de internationale glasvezelroute in de directe nabijheid van ons datacenter in Amsterdam.

Datacentra Databarn

"Het Databarn Datacenter bestaat al vele jaren; in 2006 is het overgenomen en kwam het datacenter leeg te staan. Aangezien Spango Internet ruimte zocht op korte afstand van het Gyrocenter is de Databarn de tweede locatie geworden. De Databarn is een zeer modern, goed georganiseerd Datacenter, wat we met trots state-of-the-art mogen noemen."

BeveiligingDatacentra Gyrocenter en Databarn

De Databarn wordt 24 uur per dag bewaakt door middel van een CCTV (Closed Circuit Television), wat alles en iedereen registreert in en om het datacenter. Om de ruimte van Spango Internet te kunnen bereiken krijgt u een PAC sleutelkaart (Proximity Access Card). Met deze kaart kunt u alleen ruimte van Spango Internet inkomen, de rest van de deuren zijn niet met de sleutelkaart te openen. Bij calamiteiten zijn er 24 uur per dag engineers en bewakers aanwezig om dit direct op te lossen.

Datacentra

Gyrocenter DC II (primair)

Gyroscoopweg 134
1042 AZ Amsterdam

Datacentra Gyrocenter en Databarn

Switch DC (secundair)

Lemelerbergweg 28
1101 AH Amsterdam

Switch DC

Databarn (fallback)

Zekeringstraat 35
1014 BV Amsterdam

Datacentra Gyrocenter en Databarn