• Te verwachten: betaalbare kwaliteit

    Ervaar het zelf, bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.

  • SLA brons: 365 dagen 24/7 bereikbaar

    Dankzij onze uitgebreide SLA's, zijn wij altijd bereikbaar.

facebook twitter LinkedIn
Pagina delen via

Disclaimer

Hoewel bij het ontwikkelen van onze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht is genomen, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Spango Internet is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van onze website.

Niets van de tekst of grafische voorstellingen in deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Spango Internet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins hetgeen van toepassing is op de gehele of gedeeltelijke bewerking. Aanvragen voor toestemming of verdere informatie dienen te worden gericht aan het e-mailadres op onze contactpagina.

Bepaalde verwijzingen in deze website kunnen voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden, waar Spango Internet geen controle over heeft. Spango Internet draagt dus ook geen verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op deze website.