• Diverse whitelabel diensten

  Geef uw business een boost met onze whitelabel reseller diensten.

 • Te verwachten: betaalbare kwaliteit

  Ervaar het zelf, bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.

facebook twitter LinkedIn
Pagina delen via

High Availability VPS

“Schaalbaar, milieuvriendelijk en 99,999% uptime, probeer een VPS (Virtual Private Server).”

Waarom een High Availability VPS?High Availibility VPS

Spango levert High Availability VPS diensten vanaf een datacentrum redundant uitgevoerd VMware vSphere Enterprise platform en u kunt uw hosting en applicaties op een VPS onderbrengen, waardoor u zeker kunt zijn van snelheid, continuïteit en 99,999% infrastructuur uptime.

VPS is zeer gemakkelijk op te schalen als u meer capaciteit nodig heeft, u kunt klein beginnen en zonder problemen uitbreiden naar meer VPS schijfruimte, VPS processor kracht en VPS intern geheugen. Dit alles is met een druk op de knop te realiseren door onze engineers.

High Availability (99,999% uptime op onze gehele infrastructuur) SLA onderbouwd

De High Availability is opgebouwd zoals hiernaast en hieronder is weergegeven. Bij het uitvallen van hardware van het VMware platform, wordt uw VPS (mits deze op dat moment in de Cloud opereert) opgestart op een andere stuk van de Infrastructuur. Hiermee is het 'single point of failure' van het hardware matige deel uitgesloten. Tijdens onderhoud aan aan de infrastructuur kunnen de VPSsen zonder moeite van de ene naar de andere server worden verschoven, zonder downtime, waardoor het onderhoud voor u geen nadelige consequenties heeft.

Onze VMware Enterprise infrastructuur is Active/Active Datacentrum Redundant!

Onze gehele VMware Enterprise infrastructuur (IaaS) is High Available, Datacentrum Redundant en daarmee ook brandveilig. Dit is UNIEK in Nederland. Wij kunnen bij brand, stroomuitval, falen van netwerk en falen van enig apparatuur de uptime van 99,999% ook ECHT garanderen.

VMware High Availability Datacentrum Redundant

Vraag ons naar de mogelijkheden.

"Bij een Managed VPS profiteert u van de voordelen van een eigen Virtuele Server, zonder dat u over de technische kennis hoeft te beschikken om deze server te beheren. Spango monitort uw systeem op incidenten en lost deze voor u op."

Uw VPS beheert

Wij bieden de mogelijkheid om uw Linux of Windows VPS te beheren en monitoren wij uw server op allerlei onderdelen (OS, opslag, connectiviteit) en ondernemen actie als dit nodig is. Daarbij houden wij het OS bij met updates en nieuwe releases.

Windows Servers

Het is mogelijk uw Windows VPS(-sen) door ons te laten beheren en tevens kunnen wij uw MSSQL databases en andere applicaties (op verzoek) monitoren en onderhouden. Standaard beheren wij het OS, de updates hiervan, monitoren wij het OS (schijfruimte, processordruk, geheugen gebruik en I/O) en connectiviteit op het interne en/of externe netwerk.

Linux Servers

Het is mogelijk uw Linux VPS(-sen) door ons te laten beheren en tevens kunnen wij uw MYSQL databases en andere applicaties ((PHP, etc) (op verzoek)) monitoren en onderhouden. Standaard beheren wij het OS, de updates hiervan, monitoren wij het OS (schijfruimte, processordruk, geheugen gebruik en I/O) en connectiviteit op het interne en/of externe netwerk. Tevens bestaat de mogelijkheid, bij het gebruik van een controlepaneel als cPanel of Direct Admin, dit volledig door Spango Internet te laten beheren.

Overstappen van een fysieke server naar VPSVMware fysiek naar VPS

Wij werken met VMware Enterprise Plus en hierin zit de mogelijk om nieuwere distributies van Linux servers en de meeste Windows servers op afstand te kunnen virtualiseren. Hiervoor dient er een VMware tool op de desbetreffende fysieke server te worden geïnstalleerd, waarna het inventarisatieproces wordt gestart. Na dit proces wordt de fysieke server gekopieerd naar de VMware Public Cloud en dienen alleen nog enkele drivers en het IP-adres te worden aangepast via het vCenter console. Hierna is de server operationeel in de Cloud.

Vraag ons naar de mogelijkheden om dit voor u te verzorgen.

R1Soft Remote Back-upR1 Soft Hosting Partner

U heeft hoogst waarschijnlijk ook de wens de data van uw VPS(-sen) veilig te stellen. Uiteraard heeft Spango hiervoor de juiste oplossing, namelijk R1Soft. R1Soft is een product dat incremental back-ups maakt van uw gehele dedicated server maakt. U kunt individuele bestanden herstellen, maar ook een bare-metal-restore doen van een gehele server. Er wordt altijd een R1Soft-agent op uw server geïnstalleerd welke via een separaat intern netwerk met onze R1Soft servers communiceert.

Service Level Agreement (SLA) uitgebreide ondersteuning

Indien u behoefte heeft aan uitgebreide ondersteuning van onze technische mensen en dat onze systeembeheerders dag en nacht voor u klaar staan, dan kunt u een Service Level Agreement (SLA) met ons aangaan. We spreken een SLA met u af, waarin reactietijd, mogelijke oplostijd en eventuele compensatie bij niet goed nakomen van de SLA in staan beschreven. Wij zullen conform deze SLA elk probleem wat ontstaat in overleg met u oplossen.

Onze VPSsen zijn afgestemd op de behoefte van uw bedrijf met volledig -op maat- verzorgde oplossingen. U kunt uiteraard kiezen voor een VPS zonder verdere ondersteuning van onze technische mensen, maar u kunt ons uiteraard altijd om advies vragen om een op maat gemaakte SLA op te stellen.

"Dankzij root-toegang op uw VPS kunt u eigen software installeren, geavanceerde configuraties bouwen of simpelweg het dagelijkse beheer via een shell uitvoeren"

Wat zijn de functies van een High Availability VPS?

Hieronder vindt u een opsomming van de mogelijkheden en functies van een High Availability VPS.

 • 99,999% uptime garantie (High Availability)
 • Flexibel en schaalbaar
 • Zelf het OS soft en hard rebooten
 • Mogelijkheid automatisch fysieke servers te virtualiseren
 • Geen grote investeringen in hardware en software
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van ons R1Soft back-up faciliteiten
 • Supersnelle redundant verbinding met het internet
 • Mogelijkheid om uw servers te laten beheren
 • Mogelijkheid om Windows licenties af te nemen
 • Mogelijkheid voor het gebruik van een webhosting controlepaneel als cPanel of Direct Admin

"Onze VMware Enterprise High Availability Platform is Datacentrum Redundant uitgevoerd, daarnaast is deze actief verdeelt over 2 datacentra om maximale uptime te garanderen."

Schematisch opbouw VMware Enterprise Plus Cloud Platform

Het VMware Enterprise Platform is opgebouwd uit Dell front-end blade servers met de nieuwste specificaties en HP 3PAR 7450 (SSD only) enterprise storage nodes. De opstelling is active/active in 2 datacentra welke onderling redundant zijn verbonden met een Private Fiberring. De VMware Enterprise Plus software zorgt voor de High Availability en regelt de Private en Public Clouds. Hieronder treft u een schematische opstelling van het platform.

Private Cloud

Redundant Netwerk en Private Fiber Ring

Ons interne, externe en storage netwerk zijn uitgevoerd in een ring. De 2 delen van de ring lopen elk door een ander deel van Amsterdam om zo onderbreking te kunnen doorstaan. Onze externe internet verbindingen worden via 2 alternatieve datacentra aangeleverd naar ons primaire en secundaire datacentrum. Hiermee kunnen wij een zeer hoge beschikbaarheid van ons netwerk garanderen en netwerk falen nagenoeg uitsluiten.

HP 3PAR 7450 SSD Only Enterprise Storage

Met de komst van de HP 3PAR 7450's, is de Spango IaaS omgeving klaar voor de toekomst. De HP 3PAR 7450's hebben elke ruim een half miljoen IOPs beschikbaar en zijn volledig uitgerust met Enterprise SSD schijven. Verder hebben de HP 3PAR 7450's meerdere CPU's voor verschillende taken, hiermee wordt verkomen dat er door replicatie de - normaal gesproken enkele CPU - overbelast kan raken. Daarnaast zijn er nog vele andere technologieën verborgen in deze supersnelle HP 3PAR 7450's.

HP 3PAR 7450 SSD Only Enterprise Storage