• Te verwachten: professioneel advies

  Spango Internet is uw professionele cloud partner.

 • Onze netwerken zijn redundant

  Alleen zo kunnen wij de beste uptime garanderen.

facebook twitter LinkedIn
Pagina delen via

Hosted Exchange 2016

“Met Hosted Exchange 2016 van Spango, kunt u overal werken, uw data is veilig, uw e-mail, agenda en contacten zijn altijd en overal supersnel benaderbaar.”

Waarom Hosted Exchange?

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2016. Naast normaal e-mailverkeer biedt Hosted Exchange de mogelijkheid om agenda’s en contactpersonen, notities en taken bij te houden. U kunt dit eventueel delen met anderen. Al uw gegevens zijn benaderbaar via een gebruiksvriendelijke webpagina (Outlook Web App). Daarnaast bestaat er de mogelijkheid mobiele apparaten (Tablets, Smartphones) te koppelen aan de Hosted Exchange 2016 omgeving. Op deze manier kunt u altijd en overal over uw gegevens beschikken.

PopulairHosted Exchange 2016
 • Vanaf € 4,50 per maand
 • 99,95% uptime garantie
 • Spam-, virus- en malwarefiltering
 • va 25 GB gezamenlijke opslag per box
 • Outlook, Mobiel en Web in sync
 • Gedeelde agenda' s en contacten
 • Echte technische support
Pay-as-you-goYes We Can
U zit niet vast aan contracten! Wij bekijken één keer per maand het aantal mailboxen dat u in gebruik heeft en brengen deze in rekening, dus minder mailboxen gebruikt dan de maand ervoor? Minder kosten!

Gezamenlijke Opslag

Voor elke mailbox krijgt u v.a. 25 GB gezamenlijke opslag bij de opslagcapaciteit voor uw onderneming.

“Bent u voor uw werk regelmatig onderweg en heeft u uw agenda, e-mail en contactpersonen graag direct bij de hand? Met Hosted Exchange 2016 kunt u altijd en overal bij uw gegevens.”

Wat zijn de mogelijkheden van Hosted Exchange 2016?

Hosted Exchange 2016 biedt een groot aantal mogelijkheden. Zo krijgt u de beschikking over een ingebouwde virus-, malware- en spamfilter, een dagelijkse back-up en retentie van 30 dagen voor verwijderde items. Ook is het mogelijk om met meerdere maildomeinen en organisaties binnen een pakket te werken. Bovendien beschikt u over mobiele toegang, waarmee u gemakkelijk uw e-mail, contactpersonen, agenda en taken kunt raadplegen.

Altijd en overal beschikbaar

iMac exchange 2016

Als u beschikt over een internetverbinding dan kunt u met een paar klikken bij al uw Hosted Exchange gegevens. Dit kan onder andere via de nieuwste versies van Outlook voor uw PC en Mac, via de Outlook Web App en via Active Sync (smartphone en tablet). U heeft bijna alle functionaliteiten van een eigen Exchange server, echter niet met alle nadelen (beheer, aanschaf hardware/software, onderhoud, dubbele opstelling, etc).

Eenvoudig te koppelen aan smartphone of tablet

Het is mogelijk met alle smartphones en tablets (welke Active Sync ondersteuenen) Hosted Exchange 2016 van Spango te gebruiken. U kunt zelfs meerdere Hosted Exchange accounts koppelen aan uw mobiele apparaten. Met de Hosted Exchange 2016 Outlook Web App, kunt u nu ook werken op uw smartphone of tablet met een zeer innovatieve interface. Hierin zijn ook meerdere Hosted Exchange accounts tegelijkertijd te gebruiken.

iMac exchange, agenda's, contacten en taken

Deel email, agenda's, contacten en taken

Met Hosted Exchange 2016 deelt u eenvoudig: e-mails, taken, contactpersonen en agenda's. Zo kan uw front-office medewerker makkelijk in de agenda kijken van uw vertegenwoordigers om te zien of deze beschikbaar zijn of om bijvoorbeeld een afspraak in te plannen. De contacten kunnen binnen een bedrijf makkelijk worden gedeeld en bijgehouden.

Breng uw IT kosten omlaag

Met de Hosted Exchange oplossing van Spango Internet is het mogelijk de IT-kosten van uw bedrijf om laag te brengen, omdat u geen servers, beheer van servers, dure software en SLA's meer nodig heeft. Wij nemen al deze zorgen uit handen. U heeft volledig beheer over uw eigen Hosted Exchange omgeving, door middel van een uitbereid controlepaneel. 

 • Pay-as-you-go: U zit niet vast aan contracten! Wij bekijken één keer per maand het aantal mailboxen dat u in gebruik heeft en brengen deze in rekening, ook als u minder mailboxen gebruikt dan de maand ervoor.

“Hosted Exchange 2016; professioneel, veilig, betrouwbaar, functioneel en betaalbaar.”

De mogelijkheden en prijzen van Hosted Exchange 2016


PrijslabelHosted Exchange 2016 va 4,75Hosted Exchange 2016 va 4,75Hosted Exchange 2016 va 4,75Hosted Exchange 2016 va 4,75
Exchange 2016 accounts12 t/m 45 t/m 2425+
Opslag per account25 GB20 GB15 GB12,5 GB
Mogelijk gezamenlijke opslag25 GB40 t/m 80 GB75 t/m 360 GB321,5 GB +
Prijs per maand per account€ 6,25€ 5,75€ 5,25€ 4,75
 Bestel DirectBestel DirectBestel DirectBestel Direct

 

Extra gezamenlijke Hosted Exchange 2016 schijfruimte

De extra gezamenlijke schijfruimte gaat pas in als al uw gezamenlijke schijfruimte is opgebruikt in de staffel waar het aantal mailbox zich in bevind. Bijvoorbeeld u heeft 34 mailboxen (aantal mailboxen 34 x minimaal 12,5 GB = gezamenlijke opslag 425 GB). Wij hanteren overigens geen harde limieten, zodat u altijd mail kan versturen en blijven ontvangen. U krijgt het extra gebruikte gezamenlijke opslag deel op uw volgende factuur door berekend. (in het reken voorbeeld hiervoor zou dat gaan om de storage boven 425 GB).

Extra Opslag Hosted Exchange 2016Prijs Hosted Exchange 2016
1 GB *
€ 4,00


*
Alleen van toepassing als er meer gezamenlijke
opslag is gebruikt dan het maximale van de staffel.

Opties Hosted Exchange 2016Prijs Hosted Exchange 2016
Online Archief Mailbox
(25 GB) **
€ 3,75

 
** De archief mailbox wordt gekoppeld aan de mailbox en is in te zien en te doorzoeken in de OWA en in Outlook.

Prijzen zijn per maand exclusief BTW.

“Wilt u bezuinigen op uw IT-kosten en sneller, beter en makkelijker geholpen worden? Er zijn geen redenen meer om een overstap op Hosted Exchange 2016 uit te stellen!”

Welke functies omvat Hosted Exchange 2016?

Hieronder vindt u een opsomming van alle Hosted Exhange 2016 functies.

Beheer uw Exchange Organisatie
 • Uitgebreid controle paneel
 • Makkelijk rechten instellen
 • Overzichtelijk beheer


U kunt gemakkelijk mailboxen aanmaken, verwijderen of aanpassen, wachtwoorden resetten, distributielijsten, mailcontacten en public folders aanmaken.

 • Uw data in Nederland
 • Gezamenlijke Opslag (va 25 GB per mailbox)
 • Meerdere Maildomeinen toe te voegen
 • Delen van Mailboxen, Agenda's en Contacten
 • Anti-spam, Anti-virus en Anti-malware
 • IMAPs / POP3s ondersteuning
 • Push Mail
 • Exchange via Outlook (RPC over HTTPs)
 • Exchange via Outlook voor MAC (EWS)
 • Outlook Web App (OWA)
 • E-mail vanuit uw eigen domein(en)
 • ActiveSync (smartphone, tablet)
 • Distributie- en Securitygroepen
 • Exchange Mail Contacten
 • Room Mailboxen (vergaderruimtes)
 • Equipement Mailboxen
 • Public Folders
 • SSL encryptie
 • Dagelijkse Back-up
 • 30 dagen verwijderde items herstellen


 

“Alleen het beste is goed genoeg. Wij maken uitsluitend gebruik van A-kwaliteit hardware, zo garanderen wij een optimale beschikbaarheid van onze Hosted Exchange 2016 dienst.”

Hoe zit het Hosted Exchange Platform in elkaar?

Het Hosted Exchange Platform is opgebouwd uit een virtueel gedeelte (Hyper-V) en een fysiek gedeelte. Daarnaast maken wij gebruiken van Exchange DAG (Database Availability Group). DAG is een High Availability fail-over variant van Microsoft Exchange zelf. Ons Hosted Exchange Platform is in zijn geheel datacentrum redundant uitgevoerd en actief over deze 2 datacentra verdeeld. In het derde datacentrum hebben we een email failover MX. Het is daarom mogelijk om een uptime van 99,95% te garanderen. Uw data en ons gehele platform is gelokaliseerd in meerdere Nederlandse datacentra.

Hosted Exchange Platform

Veiligheid van uw Hosted Exchange data

Onze systemen zijn zo opgebouwd dat wij altijd 2 kopieën van uw data hebben, namelijk een actieve, een passieve en een incremental back-up van 3 tot 5 dagen. De actieve en passieve kopie staan altijd verspreidt over de 2 actieve datacentra, bij een calamiteit in één van de datacentra, wordt de passieve kopie in het andere datacentrum actief. In het ergste geval beschikken wij ook nog over een echte back-up. Op deze manier kunnen wij de veiligheid van uw data altijd waarborgen.

Redundant Netwerk en Private Fiber Ring

Ons interne, externe en storage netwerk zijn uitgevoerd in een ring. De 2 delen van de ring lopen elk door een ander deel van Amsterdam om zo onderbreking te kunnen doorstaan. Onze externe internet verbindingen worden via 2 alternatieve datacentra aangeleverd naar ons primaire en secundaire datacentrum. Hiermee kunnen wij een zeer hoge beschikbaarheid van ons netwerk garanderen en netwerk falen nagenoeg uitsluiten.


 
Hosted Exchange 2013
Hosted Exchange 2013
 
 is volledige IT overzicht en gemak!

Wat kost Hosted Exchange?

Aantal Mailboxen

Archief Mailboxen

Extra Gezamenlijke Opslag