• SLA brons: 365 dagen 24/7 bereikbaar

    Dankzij onze uitgebreide SLA's, zijn wij altijd bereikbaar.

  • "Our business is hosting yours"

    Van een simpele website tot een complexe private cloud.

facebook twitter LinkedIn
Pagina delen via

Hosted Exchange 2013 voor resellers

"Hosted Exchange 2013 voor resellers, biedt u de mogelijkheid om zelf Hosted Exchange mailboxen aan te maken, te beheren en verwijderen. U betaald per maand wat u daadwerkelijk gebruikt."

Hoe werkt Hosted Exchange 2013 voor Resellers?

Uw krijgt een reseller controlepaneel tot uw beschikking waar u nieuwe e-mailaccounts kan aanmaken en alle instellingen met betrekking tot de e-mailaccounts kunt instellen. U kunt voor de OWA (Outlook Web Access) een subdomein aanmaken onder uw eigen bedrijfsdomein, bijvoorbeeld: he.uwbedrijf.nl en deze doorlinken naar het beheergedeelte van het Hosted Exchange platform. Zo kunnen uw klanten gewoon via uw eigen link en/of site inloggen op het klantbeheer gedeelte van het controlepaneel en kunt u deze dienst aanbieden zonder enige referentie naar Spango Internet.

GÉÉN minimale afname

"Klein beginnen, geen probleem!"

Er is voor gekozen om de Hosted Exchange 2013 laagdrempelig aan te bieden voor resellers en daarom is er géén minimale afname. Wij bieden de volgende 3 opties om met Hosted Exchange 2013 te beginnen.

OPTIE 1
U kunt beginnen als reseller tegen de advies verkoopprijzen en zodra u de 20 e-mailboxen heeft bereikt, zal het voordelige resellertarief van € 3,90 per e-mailaccount in gaan voor alle e-mailaccounts.
OPTIE 2
U betaalt eenmalig een bedrag van € 69,00 (excl. BTW) en u krijgt direct de voordelige resellertarieven (ook voor de gezamenlijke schijfruimte).
OPTIE 3
U begint gelijk met 20 e-mailaccounts.

White Label "Hosted Exchange 2013 op een onherleidbare domeinnaam." 

Hosted Exchange 2013 voor resellers is geheel white label. Het beheergedeelte, de Outlook Web Access (OWA) en de Autodiscover (om Outlook, Apple Mail, Entourage of mobiel apparaten automatisch in te stellen met de Exchange 2013 settings) is white label. U kunt ook uw eigen domeinnaam gebruiken voor de OWA, echter zijn hier extra kosten aan verbonden. Voor meer details hierover kunt u contact met ons opnemen.

Prijzen '€ 3,90 !'

De prijs voor Hosted Exchange 2013 is € 3,90 per e-mailaccount (1 uitgaand e-mailadres en onbeperkt inkomende e-mailadressen). Voor resellers geldt dat alle opslag van alle e-mailaccounts bij elkaar wordt opgeteld, bijvoorbeeld; u heeft 40 e-mailaccounts, dan heeft u 40 x 10 GB = 400 GB oplag tot uw beschikking.

Wenst u Hosted Exchange 2013 gratis te proberen en/of wenst u onze reseller brochure te ontvangen? Klik dan hier.

Wat is er in de toekomst nog te verwachten?
De verwachting is dat er eind 2013 ook Hosted SharePoint 2013 en HostedLync 2013 zal worden aangeboden, welke ook via het controlepaneel aan te bedienen zullen zijn.